Λίγα λόγια για το TvOnline

To TvOnline δημιουργήθηκε πρώτα σαν ιδέα τον Γενάρη του 2006 και υλοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2006 με την πρώτη εκπομπή να βγαίνει στον αέρα στις 16 του μήνα.

Είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός «διαδικτυακός» ο οποίος δημιουργήθηκε από τηλεοπτικούς παραγωγούς – σκηνοθέτες και άτομα με γνώσεις γύρω από την τηλεόραση και την τεχνολογία.

Από τα πρώτα του βήματα αναγνωρίστηκε από μεγάλα παγκόσμια δίκτυα ενημέρωσης και προβλήθηκε ως η μεγαλύτερη διαδικτυακή προσπάθεια των τελευταίων ετών.

Η αγάπη των Ελλήνων ομογενών φάνηκε από την αρχή και το αφιέρωμα στο Radio Argentina ήρθε μέσα στους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας του καναλιού. H Αργεντινή είναι το δεύτερο «σπίτι» του TvOnline καθώς ήδη ετοιμάζονται στούντιο και εκπομπές που θα βγαίνουν από εκεί στο πρόγραμμα TvOnline!

Το πρόγραμμα του σταθμού είναι νεανικό αλλά δεν λείπουν και οι εκπομπές που αγγίζουν όλες τις ηλικίες όπως είναι τα «Αναπάντητα Ερωτήματα» και η εκπομπή «Συνάριθμος» .

 

 


 
Διεύθυνση Παραγωγής

 E-mail: production@tvonline.gr

Τμήμα marketing & διαφήμιση

Γενικά θέματα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ

Aπλά προσθέστε στο Msn Messenger το email "msn@tvonline.gr" για ζωντανή επικοινωνία μαζί μας!

 


Το www.tvonline.gr έχει την άδεια της ΑΕΠΙ. Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ.

ΤvOnline.gr © 2007 | Όροι χρήσης